V srdci našej metropoly sa nachádza športový klub Gymstar, ktorý si kladie za cieľ transformovať bežné vnímanie fitness a posunúť ho na úplne novú úroveň. Naše heslo, "nová úroveň cvičenia - tréning bez obmedzení", nie je len prázdnou frázou, ale základným kameňom našej filozofie a poslania. Toto heslo pre nás predstavuje viac než len slogan - je to sľub, ktorý dávame každému nášmu členovi, záväzok, ktorým garantujeme nekompromisnú kvalitu a neobmedzené možnosti na ceste za ich osobnými fitness cieľmi.

Naše dvere sú otvorené nepretržite, čo znamená, že či už ste ranný vták alebo nočná sova, Gymstar klub je tu pre vás vždy pripravený. Nepotrebujete sa obmedzovať otváracími hodinami, pretože naše non-stop prevádzkové hodiny vám umožnia prispôsobiť váš tréning vášmu individuálnemu životnému štýlu. Či už sa chcete rozcvičiť s východom slnka alebo vyplaviť stres po dlhom pracovnom dni, naše zariadenie je tu pre vás otvorené.

Čo robí Gymstar klub ešte výnimočnejším, je náš virtuálny tréner, ktorý je dostupný non-stop pre všetkých našich členov. Táto bezplatná služba je naozaj jedinečná a poskytuje pridanú hodnotu, ktorá sa len tak nevidí. Predstavte si, že máte svojho osobného trénera, ktorý je vždy pripravený vás motivovať, viesť a usmerňovať - a to všetko bez ďalších nákladov. S naším virtuálnym trénerom získavate prístup k bohatému repertoáru tréningových programov, ktoré sú špeciálne navrhnuté tak, aby vyhovovali vašim potrebám a fitness cieľom.

Naša ponuka tréningov je naozaj rozsiahla. Pre tých, ktorí milujú intenzívne výzvy, máme k dispozícii série vysoko intenzívnych intervalových tréningov (HIIT), ktoré vás určite dostanú do formy. Milovníci pokojnejšieho prístupu si môžu vybrať z našich strečingových alebo jógových hodín, ktoré pomáhajú nielen posilniť telo, ale aj dosiahnuť vnútornú rovnováhu a pohodu. Ak hľadáte niečo, čo vám zdvihne náladu a zároveň vás poriadne rozpohybuje, odporúčame skúsiť aerobik alebo zumbu, ktoré sú skvelým spôsobom, ako spojiť fitness s tancom a zábavou.

Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený profesionál - náš virtuálny tréner má pre každého niečo. Každý tréningový program je starostlivo zostavený tak, aby vyhovoval rôznym úrovniam schopností a intenzity, čo zaručuje, že nájdete to pravé pre vašu aktuálnu kondíciu a ciele. A to najlepšie na tom všetkom je, že táto služba je pre našich členov úplne bezplatná.

U nás v Gymstar klube máte možnosť trénovať podľa osvedčených metód svetoznámych trénerov, ktorí vám prostredníctvom virtuálnej platformy poskytnú cenné rady a tipy. A to všetko môžete využiť ráno, na obed aj večer - kedykoľvek máte chuť alebo potrebu sa venovať svojmu telu a mysli. Bez ohľadu na to, či cvičíte sami alebo v menších skupinách, s Gymstar klubom máte istotu, že vaša cesta za lepšou kondíciou a zdravím bude plná podpory, flexibility a predovšetkým - bez obmedzení.